Reparaties

Reparaties

Lion Sails is trots op zijn zeilen en doet er alles aan om die in perfecte conditie te houden. Wij zijn dan ook gespecialiseerd in het repareren van jachtzeilen. Repareren kan heel ver gaan, bijvoorbeeld een nieuwe UV strook of nieuw achterlijk is geen enkele moeite, maar het moet wel verantwoord zijn. We overleggen met u vooraf en adviseren u graag. 

Bent u op zeilvakantie? Zeilend, met de auto of per koerier; we zijn gemakkelijk bereikbaar. Bij Zeilmakerij Lion Sails kunt u terecht voor alle spoedreparaties aan uw zeilen, huik of kap ongeacht het label. Uw Lion Sails Team staat met opgestroopte mouwen voor u klaar.

Een reparatie aanvragen of meer informatie? Dit kunt u doen door contact met ons op te nemen. 

Service

Bent u niet in de buurt? Geen probleem! Doormiddel van ons innoverende platform www.sail-repair.com heeft u altijd een zeilmaker van Lion Sails aan boord. Via dit online platform kunt u online communiceren met ons hoofdkantoor en vanuit heel Europa uw beschadigde zeilen gratis laten afhalen en nog de volgende dag laten repareren. Hierna wordt uw zeil weer teruggezonden op locatie naar uw keuze. 

Anytime, Anyplace, Anywhere