ANYTIME - ANYPLACE - ANYWHERE

Lion Sails is trots op zijn zeilen en richt zich sinds 1984 volledig op het leveren van nieuwe zeilen en het repareren van bestaande zeilen. Met onze jarenlange ervaring leveren wij maatwerk voor jouw schip. Kwaliteit staat bovenaan. In samenwerking met Contender, Challenge en Dimension Polyant produceren en garanderen wij de beste kwaliteit zeilen. Deze doek leveranciers opereren wereldwijd en bieden ons het beste zeildoek voor alle toepassingen. Na jarenlange ervaring ontdekten we ook een eenvoudigere en snellere manier om zeilen te repareren. Sail Repair is díe oplossing: anytime, anyplace, anywhere!

SAIL REPAIR

Sail Repair is een platform waar zeiler en zeilmaker elkaar vinden. Sail Repair is actief op 19 zeilmakerijen in Nederland (www.sail-repair.com). Naast de vertrouwde route naar onze zeilmakerij in Bergen op Zoom kan je ook kiezen om bij 18 andere zeilmakerijen gebruik te maken van de nieuwe service. Gewoon omdat dit makkelijk is. 

Sail Repair repareert uw zeil snel en professioneel, in welke haven je ook bent. Met een gescheurd zeil niet meer op zoek naar afgelegen en onbekende zeilmakers maar gewoon contact opnemen met Sail Repair. Zo komt alles samen; jij vraagt aan, wij regelen de rest. Vanaf nu altijd een zeilmaker aan boor met Sail Repair. Anytime, Anyplace, Anywhere. 

Via Sail Repair kan je online communiceren met ons hoofdkantoor in Bergen op Zoom. Vanuit heel Europa zorgt Sail Repair dat een beschadigd zeil gratis wordt opgehaald. De volgende dag wordt gestart met de reparatie en hierna wordt het zeil teruggezonden naar de locatie die jij zelf mag bepalen. 

ERVAREN ZEILMAKERS

Het Sail Repair Team in Bergen op Zoom bestaat uit ervaren zeilmakers; vakmensen met kennis van zaken. Frans, Fred, Ton en Mike adviseren en denken met je mee. 

Repareren kan heel ver gaan. Nieuwe UV strook of nieuw achterlijk? Geen enkele moeite, maar het moet wel verantwoord zijn. Bij Sail Repair kan je ook terecht voor alle spoedreparaties aan zeilen, huik of kap ongeacht het label. De zeilmakers staan met opgestroopte mouwen voor jou klaar. 

Voorafgaan aan de reparatie overlegt Sail Repair altijd met de klant en adviseert ook graag. Zowel bij reparaties als bij de aanschaf van nieuwe zeilen wordt altijd advies gegeven. Dorrit regelt alles op kantoor. Zij is jouw eerste aanspreekpunt en brengt de zeilmakers op de hoogte. 

Mike de Bruin

Dorrit de Kok

Fred van Rijckevorsel

Frans van de Plassche

Ton Leeuwenstein

Sam de Bruin

REPARATIE

Het proces is simpel.
Er is een reparatie nodig aan jouw zeil.
Ga op www.sail-repair.com naar reparatie aanvragen en vul het formulier in. Stuur ook een foto mee van het te repareren zeil. Deze wordt nog dezelfde dag beoordeeld door een ervaren zeilmaker. Vervolgens geven wij je een overzicht van wat de reparatie gaat kosten en hoeveel tijd wij hiervoor nodig hebben. Daarna kies je waar en wanneer uw zeil opgehaald mag worden. Wij houden je gedurende de reparatie op de hoogte en zodra het zeil is gerepareerd ontvang je een foto van het gerepareerde zeil en de bijbehorende factuur met betaallink. Na jouw overboeking sturen wij het zeil weer terug. Jij mag bepalen waar en wanneer. Zo verspil je geen tijd en is de planning aan jou.