MXL Membraanzeilen

MXL zeilen zijn beschikbaar in drie verschillende lijnen. Dit stelt Lion Sails in staat de zeilen haast custom-made te vervaardigen. Aangepast aan de omstandigheden en aan de wensen van de zeiler. Het materiaal is licht, glad, zeer vormvast en enorm sterk. Dit ziet u terug in de snelheid van uw schip. MXL is geschikt voor highperformance sailing.

Meer informatie? Neem contact met ons op of stel uw vraag bij de offerte aanvraag. 

MXL membraam zeilen lion sails
MXl membraam zeil Lion Sails

MXL Wide Panel 

 

De Wide Panel is een State of the Art membraanzeil. Geschikt voor een grote diversiteit aan jachten. Er zijn 3 stijlen gecombineerd met een variëteit aan fibers: van polyester tot en met carbon. Ervaren zeilers ervaren dit zeil als de top of the bill onder de membraanzeilen. Wide Panel is geschikt voor cruising en racing.

MXL Multi Panel

 

Multi Panel is een wat zwaarder lichtgewicht, want Multi Panel is geschikt voor zeilen tot 45 m2. Ook hier is een grote variëteit aan fibers mogelijk. Van polyester tot en met carbon. Doordat MXL Multi Panel vervaardigd wordt door een machine met 6 strengen kan Lion Sails een grote diversiteit aan orders plaatsen. Elke order is Taylormade met een laminator-machine voor een perfect resultaat. MXL Multi Panelzeilen zijn beschikbaar voor cruising en racing.

MXL Club Race LP

 

Dé combinatie met Kevlar en goedkoper dan een tri-radiaal laminaatzeil. Beschikbaar in film/ film met 1600 gespannen Kevlar garens. Beschikbaar voor een oppervlakte van 8m2 tot en met 45m2.

Lion Sails Holland BV    |    Veerhaven 1B, 4485 PL Kats, Nederland    |    KvK: 22026358   |   Privacy Policy

© 2020, Powered by Lion Sails Holland BV